Barbermaskine Test 2013

Er du blevet træt af din gamle barbermaskine som hakker og ikke giver dig en jævn og pæn barbering? Så læs med her, vi har nemlig testet 3 forskellige barbermaskiner, for at finde frem til hvilken der er bedst i test netop nu.

Vi anbefaler disse shops

Vi har testet alle 3 barbermaskiner ud fra samme princip hvor vi kigger på pris, brugervenlighed, stabilitet og så selvfølgelig hvor flot resultatet bliver i sidste ende.

Vi vil ikke kun give vores meninger og vurdering, vi vil også give dig nogle generelle råd og guide dig lidt. Så læs med og find selv frem til hvilken barbermaskine der dækker dine behov bedst.

Philips PowerTouch PT860

Philips er et af de absolut mest anerkendte mærker indenfor barbermaskiner, og det er der også god grund til. Du får nemlig rigtig god kvalitet som kan barbere super tæt og giver en flot og jævn overflade.

Vi kan kun anbefale Philips, og med denne model får du virkelig meget for pengene. Vi har blandt andet set den mange steder online helt ned til under 500 kroner, hvilket må siges at være vanvittig billigt.

Braun Series 7 790cc BOSS Edition

Den næste vi fik mulighed for at anmelde var denne fra Braun som var den dyreste i testen, men lad os bare sige det ganske kort. Den er sindsyg god og du får en super flot barbering.

Hvis du har mulighed for at spendere over 2000 kroner på en barbermaskine, så kan vi helt klart anbefale denne, da den er testen absolute vinder, hvis man kigger på performance.

Remington Titanium-X R6150

Remington er et mærke der har stor fokus på at lave nogle super gode barbermaskiner, og det kan også mærkes når du først har en i hånden.

Der er god batteri tid og den gør sådan set sit arbejde fremragende, men vi mener ikke at den kan hamle op med de to andre som er lige lidt bedre overordnet set.

Men med en pris på små 600 kroner, mener vi stadig at du får meget kvalitet for pengene, men igen spar lidt op og køb noget bedre. Du vil ikke foretryde det..

Kan barbermaskiner barbere lige så tæt som skrabere?

For en del år siden havde barbermaskinerne ikke det bedste ry på markedet, de kunne ganske enkelt ikke tage tæt nok og alle rendte derved rundt med skægstubbe i ansigtet.

Der er dog sket meget siden da, og i dag er barbermaskinerne formet på en helt andet måde og teknologien har gjort det mulgit for at barbermaskinerne kan komme helt tæt ind til huden.

Kan jeg tage barbermaskinen med ind i badet?

Det er bestemt ikke alle du kan gøre det med, men nogle af de nyeste modeller er beregnet til at du kan tage den direkte med ind i badet og det giver barberingen en helt ny dimension.

For ved en normal barbering foran et spejl kan det hurtigt blive tørt og huden trænger til en del creme bagefter. Men når du gør det inde i badet er der masser af fugt og det hele bliver meget mere behageligt og smidigt.

Betal lidt ekstra og få meget mere..

Ud fra vores anmeldelser må vi bare konkludere at hvis man bare investere en lille smule mere, så får man altså så meget ekstra i sin barbermaskine.

Det er følelsen af at få en flot og jævn barbering, at huden ikke tager skade og at det hele kører behageligt og ikke hiver og niver i hårene.

Vi er i hvert fald ikke i tvivl, spar hellere lidt op og så invester i noget som kan holde i en del år og som du bliver glad for, det er bestemt pengene værd.

Skraber eller barbermaskine?

Det er meget individuelt hvad folk ønsker og føler sig mest trygge ved. Den moderne man vil helt sikkert finde det mest fristende med en god barbermaskine, da det går hurtigt og at den er nem at have med i kufferten når man skal ud og rejse.

Så er der dem som gerne vil have mere kontrol over barbering og ikke har noget imod at det tager lidt længere tid, de foretrækker som oftest en skraber.

Det er umuligt at sige hvad der er bedst da det kommer an på rigtig mange faktorer, men du bør overveje kraftit hvilken vej du helst selv vil gå.

Min barbermaskine giver mig hudirritation..

Du kender det helt sikkert god, du har lige barberet dig men du føler at huden er irriteret og klør en smule, det er ikke optimalt og sådan bør det bestemt heller ikke være.

Efter barberingen kan du eventuelt prøve at skulle ansigtet godt af og så sørg for at komme noget god og fugtgivende ansigtscreme på lige efter.

Nogle barbermaskiner har indbygget en funktion hvor den selv kommer creme på mens man barbere, det er rigtig lækkert og giver en super barbering.

Men tag ikke fejl, du kan ikke bare selv komme creme i ansigtet og kører barbermaskinen henover. Den skal være bygget til selv at gøre et, ellers ødelægger du bladene og så er de penge spildte.

Får man mere skæg jo mere man barbere sig?

Det kan måske føles som om at man får mere hårvækst jo oftere man barbere sig, men reelt set er der ingen tegn på at man kan få mere skæg af at barbere sig.

Hårene bliver blot mindre og føles derfor tykkere og hårdere, end når de er lange og bløde, derfor er det blot noget mange tror men der er altså intet om snakken.

Så er du bange for at barbere dig et bestemt sted fordi du ikke vil have ne masse hår der i fremtiden, så kom bare igang.

Intim barbering med samme barbermaskine som til ansigtet?

Det burde ikke være noget problem at bruge samme barbermaskine eller skraber som du også bruger til ansigtet. Du skal dog sørge for at vaske den ordenligt af når du er færdig med den.

Om man så syntes det er ulækkert eller ej, må være op til den enkelte at vurdere og ønsker man at have 2 forskellige så kan man jo sagtens gøre det.

Sørg dog for at hvis du vil intim barberes at du starter med en barbermaskine, og vil du have det ekstra fint, kan du slutteligt gøre det med en skraber.

Har du flere spørgsmål?

Hvis du sidder tilbage efter at have læst denne guide og har nogle spørgsmål til hvad du skal vælge eller noget helt andet, så stil dem endelig her, så skal vi nok hjælpe dig med at besvarer dem hurtigst muligt.

Husk at du også altid er velkommen til at dele vores artikler på Facebook og Twitter, det kunne jo være du havde nogle i din omgangskred som også kunne bruge disse tips til noget.

Om Nicolaj

Her på siden kan du finde alt om hudpleje, hårpleje og barbering til mænd, vi tester og anmelder en masse produkter for at finde frem til hvor gode de er. Lige ledes guides vi dig til at finde de bedste tilbud og udsalg, så hold øje med vores side, hvis du også går op i dit udseende..
Dette indlæg blev udgivet i Barbering. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>